Ta kontroll över ditt bolån.
 

Vi är enkla.com

thr3-eyes-168518-unsplash.jpg
 
 
profile flower.jpg

Om Oss

År 2013 identifierade bolagets grundare, Alexander Widegren, två gap på den svenska bolånemarknaden. Den var ineffektiv och saknade transparens gentemot konsumenterna. Alexander och hans team bestämde sig då för att inte bara förbättra processen, utan även att skapa en positiv känsla för konsumenten.

Idag har vi på enkla.com hjälpt tusentals bostadsägare att minska sina bolån genom att använda vår innovativa plattformstjänst. Vårt uppdrag är att erbjuda en förenklad, automatiserad och digital bolåneprocess i syfte att bidra till ökad transparens och tillgänglighet på den svenska bolånemarknaden. Genom att skapa en säker och effektiv ansökningsprocess för våra användare, erbjuder enkla.com smidig tillgång till en av Sveriges lägsta boräntor.

Ta kontroll över ditt bolån. Klick. Klick. Flytta.


Våra Värderingar

Du litar på Mobilt BankID, och det gör vi också. Vi ställer höga krav på integritet, säker hantering av din digitala data och dina personuppgifter. Vi värdesätter dig som kund, därför ser vi till att vår avancerade teknik skyddar dig varje steg på vägen.

chair.jpg

Ta det bästa beslutet för dig, din ekonomi och ditt hem. Med vårt erbjudande om bolån blir ditt beslut lätt. För att hjälpa dig på vägen har vi gjort processen så smidig som möjligt.

Vi vill att du som kund ska känna dig lugn och tillitsfull i dina beslut. Med den ekonomiska säkerhet som ditt rätta bolån kan bidra till, kan vi även hjälpa dig till  sinnesro utan några överraskningar. Genom att lita på oss hjälper vi dig att få bättre insikt i din hushållsekonomi.